dubaivizesi.biz Sık sorulan Sorularınız

dubaivizesi.biz vize başvurusu

Farklı Bir Sorunuz Varsa İletişim Kısmından İrtibat Kurabilirsiniz.

S: Dubai vize işlemlerinde hangi evraklar gerekmektedir?

C: Dubai vizeniz için gerekli olan evraklar
1-)Pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının taranmış hali.
2-)Kimliğinizin ön ve arka olarak taranmış hali
3-)Arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
4-)İletişim bilgileriniz (adres, telefon vb.).

S: Dubai vize işlemleri ne kadar sürer?

C: Cuma ve Cumartesi günleri BAE ülkelerinin resmi tatil günleridir. Bu günler haricinde yapılan başvurular yaklaşık 48 saat içinde sonuçlanır.

S: Dubai vizesinin geçerlilik süresi ne kadardır?

C: Dubai vizesi onaylandığı tarihten itibaren 58 gün geçerlidir. Bu süre içinde 29 gün kalış izni vardır.

S: Kaç çeşit Dubai vizesi vardır?

C: Turistik ve transit olacak şekilde 2 çeşit vize vardır. Dubai’ye turistik amaçlı ziyaretleriniz için tek girişli 29 günlük vize verilir.Diğer bir vize ise transit vize olup 96 saat geçerlidir.Transit vize aktarmalı uçuşlarda ve terminal değiştirirken gerekmektedir.

S: Vize kalış süremi (29 gün) Dubai'deyken uzatabilir miyim?

C: Vize süresi bitmeden önce Dubai Vatandaşlık ve Göçmen Bürosuna başvuru yapılarak kalış süresi ek ücret karşılığında 30 gün daha uzatılabilir.

S: Dubai vizem pasaportuma işlenecek mi?

C: Dubai vizesi elektronik ortamda hazırlanıp bilgisayar sistemine kaydedilmektedir.Vizeniz size mail yoluyla iletildikten sonra bir çıktısını alıp pasaportunuzun arasında muhafaza edebilirsiniz. Dubai'ye giriş yapmadan önce pasaport polisine pasaport ve vize evrağınızı beyan ettikten sonra ülkeye giriş yapabilirsiniz.

S: Pasaportumda İsrail giriş-çıkış kaşem mevcut. Dubai’ye girişte sorun olur mu?

C: İsrail giriş-çıkış kaşesi olan pasaportlara vize alınabilir fakat Dubai polisi ülkeye girişte kaşeyi fark ettiği takdirde yolcuyu sınır dışı edebilir. Böyle bir durum ile karşılaşılmaması için İsrail giriş-çıkış kaşesinin bulunduğu pasaportun değiştirilmesi önerilir.

S: Dubai Vizesi Şartları Nelerdir?

C:Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür.
58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.
Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur.
Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den ( Birleşik Arap Emirlikleri ) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.000 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.
Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 2 iş günü (48 saat) sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır.
Cuma ve Cumartesi alınan başvurular Pazartesi veya Salı günü sonuçlanır.
Verilecek olan vize tek girişlidir.
Sadece umumi pasaportlara vize uygulanmaktadır.Yeşil ve diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.
Pasaportunuzun BAE’ye (Birleşik Arap Emirlikleri) girişten itibaren 6 ay süreyle geçerli olduğundan emin olun.
Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG veya PDF dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.
Başvuru sırasında fotoğrafınızın yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olması gerekmektedir. Net ve renkli biçimde taratılmamış fotoğraflar kabul edilmez.
BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) vizeniz onaylandıktan sonra vizenizi yazdırıp saklamalısınız.
Eğer 18 yaş altı çocuklar için başvuru yapacaksanız öncellikle 1. dereceden akraba ya da çocuktan sorumlu kişinin (okul gezisi esnasında yetkili öğretmen) başvurusunu yapınız.
All rights Reserved. 2017 © dubaivizesi.biz
Telefon : +90 232 247 77 66 Fax: +90 232 247 05 06 E-mail info[at]dubaivizesi.biz
Adres : Mithatpaşa Cad. No.1114 K.1 D.1 Güzelyalı - İzmir